Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2008

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ

για παιδιά 7 - 15 ετών

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στο Άλσος Συγγρού, Κηφισίας
Κηφισίας (ραντεβού στο πάρκινγκ)

Με ποδήλατο mountain και ΚΡΑΝΟΣ υποχρεωτικά

Πληροφορίες:
κ. Γιάννης Νιόκος, 697606920
 
Πληροφορίες για την Ακαδημία
Οι προπονήσεις γίνονται κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 10:00 στο Άλσος Συγγρού (Κηφισίας) με την χρήση ποδηλάτου ορεινής ποδηλασίας που οι συμμετέχοντες έχουν στην ιδιοκτησία τους. Η ακριβής ώρα της προπόνησης καθορίζεται από τους προπονητές στην προηγούμενη προπόνηση ή με SMS μήνυμα στο κινητό που αναγράφεται στην αίτηση συμμετοχής.

Διαρκούν από 1,5 έως 2 ώρες και περιλαμβάνουν ασκήσεις τεχνικής και γνωριμία με το ποδήλατο της ορεινής ποδηλασίας (MTB) καθώς και βελτίωση της αεροβικής τους ικανότητας. Οι συμμετέχοντες στην Ακαδημία πρέπει απαραίτητα να φορούν κράνος ποδηλασίας.

Οι Προπονητές είναι αυτοί που προπονούν τους αθλητές και πρωταθλητές του Ομίλου στα αγωνιστικά τμήματα και είναι πτυχιούχοι των ΤΕΦΑΑ και πρώην πρωταθλητές της ποδηλασίας.

Τα παιδιά χωρίζονται σε ομάδες ανάλογα με την ηλικία τους. Όσα από τα παιδιά που συμμετάσχουν στην Ακαδημία Ποδηλασίας ξεχωρίσουν και το επιθυμούν μπορούν να ξεκινήσουν και την ποδηλασία πίστας (εφόσον είναι πάνω από 13 ετών) και την ποδηλασία δρόμου συμμετέχοντας στα αντίστοιχα αγωνιστικά τμήματα.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται σε €25 το μήνα, που θα πρέπει να καταβάλλονται στην πρώτη προπόνηση κάθε μήνα στον προπονητή ή στον εκπρόσωπο του Ομίλου που παρίσταται στην προπόνηση της Ακαδημίας.
Το κόστος εγγραφής είναι €20 και καταβάλλεται μαζί το κόστος συμμετοχής του πρώτου μήνα.

Στην πρώτη προπόνηση που θα συμμετάσχει ο αθλητής κατατίθεται από τον γονέα η αίτηση συμμετοχής που συμπεριλαμβάνεται στο παρόν, πλήρως συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη. Επιπλέον, μαζί με την αίτηση συμμετοχής κατατίθεται πιστοποιητικό υγείας για συμμετοχή σε αθλητικές δραστηριότητες από παιδίατρο ή καρδιολόγο και δύο φωτογραφίες (ταυτότητας) του αθλητή. Σημειώνεται ότι δεν θα γίνεται δεκτή αίτηση συμμετοχής που δεν θα συνοδεύεται από το σχετικό πιστοποιητικό υγείας.
Για ποδήλατα, κράνη, ρούχα και υλικά ποδηλασίας

Ο Πελοτόν ΠΟΗΑτ προτείνει:

Με την καλύτερη και γρηγορότερη τεχνική εξυπηρέτηση

Έκπτωση

10% στα ποδήλατα, 20% στον λοιπό εξοπλισμό

για τα μέλη της Ακαδημίας Ποδηλασίας του Peloton ΠΟΗΑΤ

Λ. Αλεξάνδρας 15, Αθήνα (Πεδίο Άρεως)
Τηλ. 210 5221508, www.frederikbikes.gr