Τετάρτη 9 Απριλίου 2008

Καλωσορίσατε στην ομάδα μας

Ο PELOTON (Π.Ο. Κορωπίου) είναι μια αναπτυσσόμενη ομάδα.
Είναι μια από τις 10 πρώτες ομάδες στην Ελλάδα, έχει πάνω από 40 αθλητές, μεταξύ αυτών Πρωταθλητές Ελλάδος και κάτοχοι Πανελληνίων ρεκόρ στις κατηγορίες Γυναικών, Ανδρών, Παίδων, Παμπαίδων, Πανκορασίδων, Μινι, και διαθέτει το μεγαλύτερο φυτώριο αθλητών.

O PELOTON οργανώνει τουλάχιστον 4 διασυλλογικούς αγώνες κατ΄έτος. Οι αθλητές του συμμετέχουν σε ολους τους σημαντικούς αγώνες στην Ελλάδα και σε ορισμένους διεθνείς αγώνες.

Λειτουργεί Ακαδημία Ποδηλάτου και προσελκύει μαθητές ηλικίας 7-15 χρονών για να τους διδάξει τα μυστικά της αγωνιστικής ποδηλασίας και να αναπτύξει από τις τάξεις της τους επόμενους πρωταθλητές.

Το όραμά μας είναι η ανάπτυξη αθλητών με ήθος και καθαρή αγωνιστική ικανότητα.

Στόχος μας είναι τα επόμενα 5 χρόνια ο PELOTON να αναρριχηθεί στην 1η θέση μεταξύ των 75 ποδηλατικών σωματείων στην Ελλάδα.

Προσδοκούμε ότι οι επιτυχίες των αθλητών μας θα περάσουν τα σύνορα της Ελλάδας κατακτώντας καλές θέσεις στα Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα και, γιατί όχι, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012.

Για να πραγματώσουμε το όραμα και τους στόχους μας χρειαζόμαστε την υποστήριξή σας και την παρουσία σας (αν είναι δυνατόν) στους αγώνες που συμμετάσχουμε για να ενισχύσετε με την παρουσία σας και τις φωνές σας τους αθλητές μας.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το πληροφοριακό μας φυλλάδιο παρακάτω
ή επικοινωνήστε μαζί μας στο peloton@peloton.gr




Read this document on Scribd: Πληροφοριακό Φυλαδιο 2008