Σάββατο 31 Μαΐου 2008

Επιστολή στον Κύδωνα Χανίων για τα ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΑ 2008

Αξιότιμοι κύριοι,

Η ποδηλατική ομάδα μας, PELOTON (Ποδηλατικός Όμιλος Κορωπίου) συμμετείχε με ευχαρίστηση στους φετινούς ποδηλατικούς αγώνες, που διοργανώσατε, με όλους τους αθλητές της στις μικρές κατηγορίες (Μίνι Μικρά, Μίνι Μεγάλα, Παμπαίδες). Παρά τις δυσκολίες, ταξιδέψαμε όλοι, γονείς και παιδιά, ανταποδίδοντας την δική σας συμμετοχή στους αγώνες που διοργάνωσε η ομάδα μας.

Αντιπαρέρχομαι τις όποιες οργανωτικές συνθήκες συναντήσαμε (άρνηση να μετρηθούν τα πατήματα, κουβέντες του τύπου "έλα μωρέ, πιτσιρίκια είναι", λάθος απόσταση των πατημάτων, αδυναμία νε βρεθεί ένα μέτρο κλπ), κατανοητές μεν, αλλά ανεπίτρεπτες, κατά την γνώμη μου, για ένα σύλλογο με την δική σας ιστορία.

Ο λόγος, για τον οποίον σας γράφω, είναι το γεγονός ότι πουθενά, μα πουθενά, δεν αναφέρονται τα αποτελέσματα των μικρών κατηγοριών, όπου οι μικροί αθλητές μας, υπερβάλοντας εαυτόν, ταλαιπωρημένα μετά απο ταξίδι 9 ωρών, ξύπνια από τις 5 η ώρα το πρωί, διακρίθηκαν ιδιαιτέρως, "σαρώνοντας" τις θέσεις στο βάθρο.

Είμαι σίγουρος ότι θα συμφωνήσετε μαζί μου, ότι αυτά τα παιδιά, που αποτελούν το μέλλον του αθλήματος που αγαπούν και ιδρώνουν πάνω στη σέλα, δικαιούνται αυτή τουλάχιστον την αναγνώριση.

Η "Κρητική λεβεντιά" και δή των Χανιωτών, επιβάλει την αποκατάσταση των πραγμάτων και είμαι βέβαιος ότι θα το κάνετε, εξαλείφωντας οποιαδήποτε "σκιά δόλου" μπορεί να πλανάται στην ατμόσφαιρα.

Εν αναμονή των ενδεδειγμένων ενεργειών σας, διατελώ
Μετά τιμής

Βασίλης Σωφρόνης