Τρίτη 3 Ιουνίου 2008

Αγώνας Δρόμου ΗΡΑΚΛΕΙΑ 2008 - Frederikbikes - Ποδηλάτης

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ

ΑΓΩΝΑΣ: Κυριακή 22.6.2008 . Διασυλλογικός αγώνας ποδηλασίας δρόμου.

ΠΟΛΗ: Ηράκλειο Αττικής

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ: Εξοδος Σταθμού Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου Ηρακλείου Αττικής (κατεύθυνση προς Αθήνα)

ΤΟΠΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ – ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ: Στάθμευση των οχημάτων των συμμετεχόντων στην κάθοδο της οδού Μελίνας Μερκούρη και στην αφετηρία των λεωφορείων στην γωνία των οδών Κουντουριώτου και Μελίνας Μερκούρη 300 μέτρα από τον τερματισμό – αφετηρία του αγώνα.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:
1. ΜΙΝΙ ΜΙΚΡΑ: Αγώνας τύπου Σιρκουί 6 στροφών . Κυκλική διαδρομή 1450 μέτρων.
2. ΜΙΝΙ ΜΕΓΑΛΑ: Αγώνας τύπου Σιρκουί 8 στροφών . Κυκλική διαδρομή 1450 μέτρων
3. ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ - ΠΑΝΚΟΡΑΣΙΔΕΣ. Αγώνας τύπου Σιρκουί 15 στροφών . Κυκλική διαδρομή 1450 μέτρων.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Αφετηρία έξοδος Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου Ηρακλείου , αριστερά οδός Πρασίνου Λόφου, αριστερά οδός Πολυτεχνείου, αριστερά οδός Κουντουριώτου και αριστερά οδός Μελίνας Μερκούρη, τερματισμός έξοδος Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ: Π.Ο.ΚΟΡΩΠΙΟΥ ( Νέα ονομασία ΠΕΛΟΤΟΝ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ)

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: 9.30 π.μ. Η σειρά διεξαγωγής θα είναι ΜΙΝΙ ΜΙΚΡΑ , στη συνέχεια ΜΙΝΙ ΜΕΓΑΛΑ και τελευταία ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ - ΠΑΝΚΟΡΑΣΙΔΕΣ .

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Εως και 45 λεπτά πριν την εκκίνηση . Για διευκόλυνση των διοργανωτών, όλοι οι σύλλογοι να δηλώσουν συμμετοχή στο fax. 2102132395. Πληροφορίες κ. Πανταζής Δημήτρης 6944305469.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές που έχουν δελτίο Ε.Ο.Π. Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π. για τους αγώνες ποδηλασίας δρόμου.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ: 1ος Νικητής Κύπελλο , Χρυσό Μετάλλιο και Δίπλωμα
2ος Νικητής Αργυρό Μετάλλιο και Δίπλωμα
3ος Νικητής Χάλκινο Μετάλλιο και Δίπλωμα
4ος – 6ος Νικητής Δίπλωμα
Επίσης στους νικητές θα διατεθούν δώρα από τους χορηγούς του αγώνα.

ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ: Για ότι δεν προβλέπεται από την προκήρυξη αποφασίζεται επιτόπου από την Αγωνόδικο Επιτροπή. Οι διοργανωτές έχουν το δικαίωμα να τροποποιήσουν την διαδρομή σε περίπτωση που για λόγους ανωτέρας βίας δεν είναι δυνατή και ασφαλής η πρόσβαση για τους αγωνιζόμενους σε όλα τα σημεία της διαδρομής. Οι αθλητές-τριες συμμετέχουν στους αγώνες με δικιά τους ευθύνη και ο διοργανωτής δεν έχει καμία υποχρέωση για κάθε ενδεχόμενο ατύχημα ως και φθορά ή απώλεια αγωνιστικού υλικού, ενδυμάτων κ.λ.π..


Σημείωση: Για τα σωματεία της Κρήτης υπάρχει η δυνατότητα της μεταφοράς στο χώρο του αγώνα και μετά το πέρας του ,πίσω στο λιμάνι του Πειραιά. Απαραίτητη προυπόθεση γιαυτό είναι η έγκαιρη ειδοποίηση τουλάχιστον τέσσερις ημέρες πριν τον αγώνα για το πλήθος των αθλητών. Επικοινωνία με τον κ. Πανταζή Δημήτρη τηλ.6944305469

ΧΑΡΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ



Προβολή μεγαλύτερου χάρτη