Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2009

Αποτελέσματα αγώνα Κύπελλο ΜΤΒ 2009 – Χ.Κ. Παρνασσού – Ποδηλατικό Πάρκο

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22/2/2009 στο Κτήμα Συγγρού στο Μαρούσι το Κύπελλο ΜΤΒ 2009 – Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού – Ποδηλατικό Πάρκο που διοργάνωσε ο Πελοτόν Π.Ο.Η.Ατ. με χορηγό αγώνα το Parnassos Mountain Bike Park που λειτουργεί στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού.

Στον αγώνα συμμετείχαν σύλλογοι από όλη την Ελλάδα (Αττική, Κρήτη, Τρίκαλα, Λάρισσα) με αθλητές των κατηγοριών Μίνι-Μικρά, Μίνι-Μεγάλα, Παγκορασίδες, Παμπαίδες. Η διαδρομή, κυκλική 1,570 μ περίπου, αντάμειψε τους αθλητές τόσο με την τεχνική της όσο και την ομορφιά της καθώς χαράχτηκε εξ΄ ολοκλήρου στα μονοπάτια του εκπληκτικού κτήματος Συγγρού.
Εκκινήσεις αγώνων
Μινι Μεγάλων- Μίνι Μικρά Παμπαίδες - Παγκορασίδες

Κυριάρχησαν οι Κρητικοί αθλητές στις πρώτες θέσεις των κατηγοριών Παμπαίδες με τον Κακαβελάκη Ιωάννη (Τάλως) και Μινι-Μεγάλα με τον Μανιουδάκη Εμμανουήλ (Κύδων), ενώ η πρωτοεμφανιζόμενη στην κατηγορία των Παγκορασίδων, Σοφία Κατσούλη του Πελοτόν επιβεβαίωσε την αγωνιστική της ικανότητα καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση. Στην κατηγορία των Μινι-Μικρών επικράτησε ο Μήτσουλα Νικόλαος (Ασκληπιός Τρικάλων).


Όπως και στους προηγούμενους αγώνες που έχει διοργανώσει ο Πελοτόν ΠΟΗΑτ έδωσε μέγιστη σημασία στην ασφάλεια των αθλητών φροντίζοντας για την πλήρη σήμανση της διαδρομής και την τοποθέτηση προστατευτικών στα δέντρα σε επικίνδυνα σημεία.

Κάνοντας πράξη τον σεβασμό των ποδηλατών στην φύση, ο Πελοτόν ευαισθητοποίησε τους συμμετέχοντες αθλητές και τους θεατές για την διατήρηση της καθαριότητας και του φυσικού περιβάλλοντος του χώρου του Κτήματος Συγγρού που αποτελεί μια όαση στην τσιμεντοποιημένη Αθήνα.

Ευχαριστούμε θερμά το Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστημών για την άδεια τέλεσης τους αγώνα καθώς και τους αθλοθέτες κ.Φρειδερίκο Φιλιππούση του ποδηλατικού καταστήματος FrederikBikes (http://www.frederikbikes.gr/), κ. Θάνο Γεωργίου των βιβλιοπωλείων Βιβλιοκίνηση (http://www.bestseller.gr/) και κ. Μίλτο Ζέρβα του περιοδικού Ποδηλάτης (http://www.podilatismag.gr/) για την επιβράβευση των νικητών όλων των κατηγοριών.


Δείτε παρακάτω τα αναλυτικά αποτελέσματα.

Αποτελέσματα Κύπελλο ΜΤΒ Χ.Κ. Παρνασού-Ποδηλατικό Πάρκο 22022009