Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Ενα Σαββατοκύριακο γεμάτο διακρίσεις

Ενα Σαββατοκύριακο γεμάτο διακρίσεις ήταν αυτό της 13 και 14/3/2010 για τους αθλητές του Πελοτόν, που εκτός από το Τοπικό Πρωτάθλημα Πίστας της ΕΠΟΣΚ διακρίθηκαν και σε άλλους αγώνες που πήραν μέρος το Σάββατο και την Κυριακή.

Το Σάββατο ο μικρός Ανδρέας Χριστόπουλος (Μίνι- Μικρά) κατέκτησε το Χρυσό Μετάλλιο στο ΜΤΒ Juniors Cup που διοργάνωσε η Outsports στο Κρυονέρι.

Την Κυριακή στο Σιρκουί της ΑΕΚ στην Ν. Φιλαδέλφεια σύσσωμη η ομάδα του Πελοτόν έδωσε το παρόν στα βάθρα εντυπωσιάζοντας τους θεατές και προκαλώντας τα θετικά σχόλια του παρουσιαστή του αγώνα.

Ο Γρηγόρης Δρόσος (Ανδρες) κατέλαβε την 4η θέση στην κατηγορία του, ο Γιάννης Σπανόπουλος (Έφηβοι) την 3 θέση και ο Κυριάκος Σοφρώνης (Παίδες) την 9η θέση. Στην κατηγορία των Παμπαίδων ο Ανδρέας Γεωργιάδης κατέκτησε τη 2η θέση, ο Αντώνης Ναλμπάντης την 4η ενώ ο Ααστάσης Βούρης μετά από μια άσχημη πτώση αναγκάστηκε να εγκαταλείψει. Στις Παγκορασίδες το δίδυμο Σοφία Κατσούλη και Βικτώρια Τζιορτζιώτη έλαμψε πάλι κατακτώντας την 1η και τη 2η θέση αντίστοιχα ενώ στα Μίνι-Μεγάλα ο Αντώνης Σπανόπουλος κατέκτησε τη 2η θέση, η Παρασκευούλα Βούρη την 4η, ο Κωνσνταντίνος Σαίτης την 6η και η Σοφία Τζιορτζιώτη τη 10η ενώ στα Μίνι - Μικρά ο Ανδρέας Χριστόπουλος κατέκτησε τη 2η θέση.

Αντε παίδες και σε ανώτερα.