Κυριακή 29 Ιουνίου 2008

Δύο φορές στο βάθρο η Αθηνά Χατζηστύλη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου

Δύο φορές στο βάθρο η Αθηνά Χατζηστύλη, η δική μας Αθηνά, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου που έγινε στην Καλαμπάκα. Μέσα σε 2 ημέρες, την Παρασκευή και το Σάββατο 27 και 28 Ιουνίου, κατέκτησε 2 χάλκινα μετάλλια στο αγώνισμα της Ατομικής Χρονομέτρησης 25 χλμ. και στο αγώνισμα Αντοχής 90 χλμ στην κατηγορία Γυναικών.

Ο Γρηγόρης Δρόσος που συμμετείχε στην κατηγορία των Ανδρών αντιμετώπισε προβλήματα με τα πόδια και τη μέση και παρέμεινε μέσα στην πρώτη δεκάδα στο αγώνισμα Ατομικής Χρονομέτρησης 40 χλμ. και μέσα στη δεύτερη δεκάδα στο Αγώνισμα Αντοχής 150χλμ.

Με θερμοκρασία γύρω στους 35 βαθμούς και μια τεχνική διαδρομή με "θανατηφόρες" ανηφόρες για το αγώνισμα της αντοχής και οι δύο αθλητές του Peloton τα έδωσαν όλα και αποδείχτηκαν "παλληκάρια".

Συγχαρητήρια στον προπονητή Κώστα Πανταζή για την άρτια προετοιμασία και καθοδήγηση των αθλητών καθόλη τη διάρκεια του αγώνα.

Συγχαρητήρια στην Αθηνά για την διπλή της νίκη και ευχόμαστε να ζήσουμε ξανά τέτοιες όμορφες στιγμές με την Αθηνά και με άλλους αθλητές μας.

Αθηνά, μας έκανες όλους περήφανους!!