Κυριακή 29 Ιουνίου 2008

Προπονήσεις

Μπορεί να έχουν ξεκινήσει οι διακοπές, αλλά οι μικροί αθλητές του συλλόγου μας, δεν σταματούν τις καθημερινές προπονήσεις. Στην φωτογραφία οι Κυριάκος Σωφρόνης και Αντρέας Γεωργιάδης, σε μια μικρή στάση για χαλάρωμα, στην παραλιακή λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου όπου προπονήθηκαν Κυριακή πρωί, διανύοντας την απόσταση Αγία Μαρίνα - Ανάβυσσο - Αγία Μαρίνα (40 χλμ περίπου). Μαζί τους ο Βασίλης Σωφρόνης, επίσης με ποδήλατο.

Επειδή το πρωταρχικό μας μέλημα, είναι η ασφάλεια των αθλητών, σε όλη την διάρκεια της προπόνησης υπάρχει αυτοκίνητο που ακολουθεί, προστατεύοντας τους αθλητές από τα άλλα αυτοκίνητα. Στο αυτοκίνητο υπάρχουν επίσης όλα όσα μπορούν να χρειαστούν οι αθλητές, όπως νερό, φαρμακείο, εργαλεία κλπ.
Αυτές οι προπονήσεις γίνονται βάση του ειδικού προγράμματος που επιμελούνται οι επαγγελματίες προπονητές του συλλόγου μας και λειτουργούν συμπληρωματικά ως προς την προπόνηση που γίνεται συνοδεία των προπονητών. Βοηθούν στην "συντήρηση" των αθλητών μας σε περιόδους που δεν υπάρχει εντατικό αγωνιστικό πρόγραμμα και το σημαντικότερο όλων είναι, ότι επιτρέπουν την παράλληλη άσκηση παιδιών και γονέων, προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία κοινής δραστηριότητας.