Τετάρτη 8 Απριλίου 2009

250 ποδηλάτες στο 2ο Γύρο Ν. Ιωνίας

Ο 2ος Γύρος Ν. Ιωνίας- Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού - Ποδηλατικό Πάρκο, που διοργάνωσε ο ΠΕΛΟΤΟΝ ΠΟΗΑΤ με τη συνεργασία του ΟΦΝΙ και του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Ν. Ιωνίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία την Κυριακή 5/4/2009 με τη συμμετοχή αθλητών από 31 σωματεία από όλη την Ελλάδα (Αττική, Ηράκλειο, Χανιά, Πάτρα, Πύργο, Σπάρτη, Τρίπολη, Βόλο, Τρίκαλα).

Ο αριθμός των 250 αθλητών αλλά και των 50 συμμετοχών στο Δημοτικό Πρωτάθλημα που διεξήχθη παράλληλα, διπλάσιος από αυτόν που καταγράφηκε στο 1ο Γύρο Ν. Ιωνίας, αποτελεί ρεκόρ συμμετοχών σε διασυλλογικούς αγώνες και είναι απόδειξη της δίψας των αθλητών για αγώνες με ποιότητα διοργάνωσης Ευρωπαϊκού επιπέδου.

Οι αθλητές έτρεξαν σε μια πλήρως κλειστή και περιφρουρούμενη διαδρομή που, όπως ανέφερε και ο εκφωνητής του αγώνα, έμοιαζε με ποδηλατοδρόμιο, το πρόγραμμα των αγώνων τηρήθηκε απόλυτα χωρίς καμία καθυστέρηση ενώ ο καιρός, παρά τις δυσοίωνες προβλέψεις, έκανε τη χάρη στους αθλητές και έμεινε στεγνός μέχρι το τέλος των απονομών.

Μοναδική δυσλειτουργία αυτή που παρατηρήθηκε στο φωτο-φινις του αγώνα που δυσκόλεψε το έργο των κριτών στις αφίξεις και προκάλεσε την μη έκδοση αποτελεσμάτων για την κατηγορία των Μίνι–Μικρών.

Οι αθλητές του διοργανωτή ΠΕΛΟΤΟΝ έκαναν άλλη μια δυναμική εμφάνιση κερδίζοντας τις 3 από τις 10 πρώτες θέσεις με τη Αθηνά Χατζηστύλη (Γυναίκες), τον Γιάννη Σπανόπουλο (Παίδες) και την Σοφία Κατσούλη να κερδίζουν τις εντυπώσεις. Τις πρώτες θέσεις στις υπόλοιπες κατηγορίες κατέλαβαν: στους άνδρες ο Τζωρτζάκης Γιώργος (Sp Tableware), στους νέους άνδρες ο Δρακάκης Γιάννης (Τάλως), στους έφηβους ο Καστραντάς Χαράλαμπος (Τρίπολη), στους μάστερς ο Γκίνης Γιώργος (Θησέας), στις κορασίδες η Γιαννικοπούλου Θεοδώρα (ΠΑΟ), στους παμπαίδες ο Κακαβελάκης Γιάννης (Τάλως) και στα μίνι- μεγάλα ο Σπυρόπουλος Στέλιος (Θησέας).

Ευχαριστούμε τον ΟΦΝΙ, τον Δήμο Ν. Ιωνίας και τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Ν. Ιωνίας για την άψογη συνεργασία και τη συμβολή τους στην διοργάνωση του αγώνα, τον κ. Φρεδερίκο Φιλιππούση της FrederikBikes (http://www.frederikbikes.gr/) για τα αναμνηστικά δώρα στους συμμετέχοντες στο Δημοτικό Πρωτάθλημα, τον κ. Γιώργο Στεργίου της Στεργίου Εργοστάσιο Ζαχαροπλαστικής και Αρτοποιϊας (http://www.stergiou.com/) για την τροφοδοσία των αθλητών καθώς και τον χορηγό του αγώνα Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού – Parnassos MTB Park για την υποστήριξή του.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τους εκπροσώπους της Τροχαίας Αττικής και της Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Ν. Ιωνίας που, υπερβαίνοντας τα τυπικά όρια του καθήκοντός τους, έκαναν δυνατή την ασφαλή και απρόσκοπτη διεξαγωγή του αγώνα.

Ζητούμε συγγνώμη για τις δυσλειτουργίες και τα τυχόν λάθη της διοργάνωσης και δεσμευόμαστε αυτά να αποτελέσουν μάθημα που θα μας βοηθήσει να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο την ποιότητα των αγώνων που διοργανώνουμε ώστε να μην έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τους αντίστοιχους Ευρωπαϊκούς αγώνες.

Δείτε τα αποτελέσματα του αγώνα:


















1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια για την αψογη διοργανωση.
Εαν υπάρχουν πληρη αποτελεσματα απο την κατηγορια ανδρων, παρακαλω να δημοσιευτουν ώσετ να μαθουμε την κατάταξη μας.

Ευχαριστω