Τετάρτη 29 Απριλίου 2009

3 φορές Πρωταθλητής Ελλάδος και Νέο Πανελλήνιο Ρεκόρ ο Γιάννης Σπανόπουλος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πίστας

3 φορές ανέβηκε στο βάθρο ο Γιάννης Σπανόπουλος κατακτώντας 3 Χρυσά μετάλλια και ισάριθμες φανέλες του Πρωταθλητή Παίδων 2009 στα αγωνίσματα των 2000μ Ατομικής Καταδίωξης, 500μ. Ατομικής Χρονομέτρησης και Σκρατς στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πίστας που πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο στις 24-26/4/2009.

Παράλληλα, κατέρριψε για τρίτη συνεχόμενη φορά το Πανελλήνιο Ρεκόρ Παίδων στα 2000μ Ατομικής Καταδίωξης με χρόνο 2:20’’ 739/1000 (δείτε σχετικά με τα προηγούμενα ρεκόρ). Ο χρόνος αυτός φέρνει στην δεύτερη θέση της παγκόσμιας κατάταξης για το 2009 στην κατηγορία U17 (αθλητές ηλικίας 15 και 16 ετών) πίσω από τον Αυστραλό Jackson Law ενώ, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικών, αν δεν καθυστερούσε προσπερνώντας τον αθλητή που αγωνιζόταν ταυτόχρονα, σίγουρα θα έκανε χρόνο 1 δευτερόλεπτο λιγότερο, γεγονός που θα τον έφερνε στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης.

Δυστυχώς, λόγω δυσλειτουργίας του συστήματος εκκίνησης ο Γιάννης, παρόλο που κατέκτησε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο, στερήθηκε της ευκαιρίας να κατατρίψει άλλο ένα δικό του Πανελλήνιο Ρεκόρ στο αγώνισμα των 500μ Ατομικής Χρονομέτρησης.

Με την παρουσία του και τις διακρίσεις του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2009 ο Γιάννης απέδειξε για άλλη μια φορά την αξία, το ταλέντο, την αποφασιστικότητά και την προσήλωση του στην κατάκτηση των στόχων του καθώς και την αρτιότητα και αποτελεσματικότητα του προπονητικού του προγράμματος που επιμελείται ο προπονητής Κώστας Πανταζής.

Σίγουρα θα βλέπουμε το Γιάννη να πρωταγωνιστεί για πολλά χρόνια όχι μόνο στα ελληνικά ποδηλατικά δρώμενα αλλά να κατακτά την κορυφή του αθλήματος παγκοσμίως.

Ο Πρωταθλητής Παίδων Γιάννης Σπανόπουλος με τον προπονητή του
Κώστα Πανταζή μετά την απονομήν των 3 Χρυσών μεταλλίων

Συγχαρητήρια!
Ευχόμαστε να γίνουν πραγματικότητα όλοι οι στόχοι σας.