Δευτέρα 23 Ιουνίου 2008

ΗΡΑΚΛΕΙΑ 2008 - 22 ΙΟΥΝΙΟΥ


Ο ποδηλατικός αγώνας ΗΡΑΚΛΕΙΑ 2008 που διοργάνωσε την Κυριακή 22/6/2008 ο Πελοτόν ΠΟΗΑΤ (πρώην Π.Ο. Κορωπίου) σε συνεργασία με το Δήμο Ηρακλείου Αττικής, στέφθηκε κατά γενική ομολογία με απόλυτη επιτυχία, τόσο από πλευράς συμμετοχών όσο και από πλευράς διοργάνωσης.

Λόγω του ότι όλα τα αγωνίσματα διεξήχθησαν σε κυκλική διαδρομή εντός της πόλης με σημείο εκκίνησης τον Σταθμό του Ηλεκτρικού στο Ηράκλειο, δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα στο θέμα της ασφάλειας. Ο σύλλογος μας σε συνεργασία με διάφορους φορείς που συνέδραμαν στο δύσκολο αυτό έργο, κατάφερε να φέρει εις πέρας αυτή την αποστολή που είχε ως αποτέλεσμα όχι μόνο την άψογη από κάθε πλευρά διεξαγωγή των αγωνισμάτων, αλλά και την ικανοποίηση των κατοίκων της περιοχής οι οποίοι πέρα από τα συγχαρητήρια, απάντησαν θετικά και στο κάλεσμα του συλλόγου μας για συμμετοχή στον λαϊκό ποδηλατικό αγώνα που διοργανώσαμε στο τέλος των επισήμων αγωνισμάτων.

Στην διοργάνωση συμμετείχαν σωματεία από όλη την Ελλάδα στις κατηγορίες Μίνι-Μικρά, Μίνι-Μεγάλα, Παμπαίδες-Παγκορασίδες. Σημαντική ήταν η παρουσία του Πελοτόν (που αγωνίστηκε με το όνομα Π.Ο. Κορωπίου όπως επιβάλουν οι κανόνες της ΕΟΠ) καθώς οι αθλητές του κατέλαβαν 3 από τις 6 πρώτες θέσεις στις κατηγορίες των Μινι-Μεγάλων, Μινι-Μικρών. Παρακάτω θα δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα του αγώνα.

Η Διοίκηση, τα Μέλη και οι Αθλητές του Πελοτόν εκφράζουν τις ιδιαίτερες ευχαριστίες μας σε αυτούς που χωρίς την συνδρομή τους δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί αυτή η αθλητική εκδήλωση:

- την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας

- το Δήμο Ηρακλείου Αττικής και ειδικότερα το Δήμαρχο κ. Γεωργόπουλο

- την Ελληνική Αστυνομία

- τους εθελοντές των οποίων η βοήθεια στον τομέα της ασφάλειας (φύλαξη διασταυρώσεων κλπ), ήταν κάτι παραπάνω από πολύτιμη.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες προς τα μέλη των Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Ηρακλείου Αττικής που συμμετείχαν ως εθελοντές κάνοντας πράξη την προσέγγιση της τρίτης ηλικίας με τη νεότερη γενιά.

Ευχαριστούμε τους μόνιμους χορηγούς του συλλόγου μας (Frederik Bikes, Βιβλιοκίνηση, Περιοδικό Ποδηλάτης, Unilog) που για μια ακόμη φορά στάθηκαν πολύτιμοι αρωγοί στο πλευρό μας, βοηθώντας ενεργά και οι ίδιοι στην διοργάνωση του αγώνα πέρα από τα πλούσια δώρα που μοίρασαν όχι μόνο στους νικητές, αλλά και σε όλους τους συμμετέχοντες. Ευχαριστούμε και τον ραδιοφωνικό σταθμό ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ FM, Χορηγό Επικοινωνίας της διοργάνωσης, για την πολύτιμη συμβολή του στην προώθηση και προβολή του αγώνα στους πολίτες του Δήμου Ηρακλείου.

Ακολουθεί ένα μικρό βίντεο με φωτογραφίες από την αθλητική εκδήλωση.




Ακολουθούν τα επίσημα αποτελέσματα όλων των κατηγοριών στον αγώνα ΗΡΑΚΛΕΙΑ 2008



Read this document on Scribd: Αποτελέσματα Ηρακλεια 2008


2 σχόλια:

Θάνος είπε...

Συγχαρητήρια για την άψογη διοργάνωση... καλή συνέχεια και πάντα επιτυχίες !!!
...που μπορούμε να βρούμε περισσότερες φωτογραφίες απο τους αγώνες ?

PELOTON Cycling Team είπε...

Ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια. Μπορείτε να μπείτε στην σελίδα του περιοδικού ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ. Αντιγράψτε το link από εδώ ή απλά πατήστε στο αντίστοιχο link που υπάρχει στην πρώτη σελίδα, στους χορηγούς μας.

www.podilatismag.gr